- Odgovoran je i vodi svakodnevne operacije u kuhinji, uključujući izradu rasporeda rada, nabavku i zaprimanje namirnica te vođenje inventara- Sudjeluje u sastavljanju i razvoju jelovnika, testiranju novih jela i prilagođavanju jelovnika- Nadzire radni tim u kuhinji, raspoređuje zadatke, pruža podršku u obuci novih kuhara i osigurava visoke standarde kvalitete hrane i usluge- priprema sve vrste toplih i hladnih jela, nadzire kvalitetu i prezentaciju jela te osigurava da se pridržavaju standardi higijene i sigurnosti hrane- Brine se o kvaliteti svih jela koja izlaze iz kuhinje, osiguravajući da se poštuju normativi, standardi pripreme i prezentacije te da se zadovolje očekivanja gostiju- Upravlja budžetom kuhinje te kontinuirano prati troškove namirnica kako bi se optimizirali radni procesi radi maksimiziranja profitabilnosti- Efikasno raspoređuje vrijeme i resurse kako bi se osiguralo da se zadaci izvršavaju u zadanim rokovima bez gubitka kvalitete- Organizira i nadzire provođenje HACCP sustava- Obavlja i druge poslove po nalogu voditelja poslovne jedinice i direktora društva
Izvor: www.moj-posao.net
Lokacija: Split (Rad iz firme)
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 22.11.2024.
Trajanje oglasa: 9 dana (ističe 02.12.2024.)